AKSİYEL DUMAN TAHLİYE FANI F400 – ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Çelik sacdan mamül dış gövde

Alüminyum alaşım malzemeden enjeksiyon döküm ile imal edilmiş pervaneler (F400)

Kanat açısı ayarlanabilir pervane

Hava akış yönü motordan pervaneye doğru

Sıcak daldırma galvaniz ve elektrostatik fırın boyalı

EN 12101-3 standardına uygun, sertifikalı

Aksiyel duman tahliye fanı yardımıyla insanlar, araçlar veya makineler tarafından kirletilen havanın ortamdan uzaklaştırılması amaçlanır. Kirlenen hava jet fanlar veya kanal sistemleri ile çıkış noktasına iletilir ve duman egzoz fanları yardımıyla dışarı atılır. Otoparklar, tüneller, rezidanslar veya alışveriş merkezleri gibi ortamlardaki zararlı maddeler arındırılarak temiz bir hava elde edilir. Egzoz fanlarının endüstriyel binalar, otoparklar, havaalanları ve tüneller gibi birçok kullanım alanı vardır. Cvsair aksiyel duman egzoz fanı F400, galvaniz çelik gövde yapıları ve aerofoil kesitli alüminyum kanat yapısı sayesinde yüksek debili ve basınçlı alanlar için uygun özelliklerde imal edilirler.

Çinko elementi kimyasal özellikleri sayesinde diğer metallerden daha hızlı bir şekilde oksidasyon tepkimelerine girer. Herhangi bir çizilme anında metal tabaka hava ile temas etse bile çinko katmanı metalden daha hızlı bir şekilde tepkimeye girer ve metal tabakanın zarar görmesini engeller. Galvaniz-çinko kaplama sayesinde metal yüzeyler aşınma, korozyon gibi dış etkilerden korunur ve cihazların kullanım ömrü önemli ölçüde artar. Alüminyum alaşım malzemeden enjeksiyon döküm ile üretilen kanat açıları ayarlanabilir ve bu sayede yüksek verim elde edilir.

Aksiyel Duman Tahliye / Egzoz Fanı Dayanım Sınıfı

Duman tahliye gerektiren ortamlarda H izolasyon sınıfı motorlar ile EN12101-3 standardına göre ve F400, sıcaklık dayanım sınıflarında sertifikalıdır. Talebe göre çift yönlü çalışmaya uygun dizayn yapılır. Cvsair aksiyel duman fanlarında, frekans konvertörü ile çalışmaya uygun trifaze motorlar kullanılır. Yatay ve dikey montaj ile dış ortamda çalışmaya uygun olarak dizayn edilebilir. Montajında titreşim sönümleyiciler kullanılır, ayrıca hava emiş ve atış tarafında podlu veya podsuz tip susturucu kullanabilmeye imkân sağlayacak bağlantı flanşlarıyla birlikte üretilirler.

Ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Cvsair tarafından hazırlanan sunuma göz gezdirebilirsiniz.